Facility

LØNSOMT

Ejendomsservice tager vi ansvaret for de opgaver i ejendommen, som I ønsker. Det gælder den løbende vedligeholdelse, hvor vi sørger for, at tingene ikke udvikler sig og koster på bundlinjen.

FLEKSIBELT

Vi sørger for en effektiv overgang, når du giver os ansvaret for ejendomsservice. Vi kortlægger Jeres behov og sammensætter en individuel aftale. Det er en enkelt proces for alle parter.

SELVSTÆNDIGE OG ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

God service leveres af engagerede medarbejdere. Hos GreenStarOptimizer prioriterer vi derfor uddannelse og udvikling af medarbejderne meget højt. Vi gennemfører løbende kursus og videreuddannelse.

OVERBLIK OVER KVALITET

GreenStarOptimizer leverer kvalitet og løbende overblik over omkostninger over for Jer som kunde. Det leveres som Facility Management-system, der omfatter alle igangværende serviceydelser. Overblikket giver dig mulighed for at fokusere på den strategiske udvikling som I kan se på Jeres bundlinje og er et godt udtryk for den transparens, som vi tilstræber for alle vores kunder.

FORDELE

Du får en skræddersyet løsning tilpasset Jeres virksomheds behov. Vi kan bane vej for dokumenterede omkostningsreduktioner og energibesparende løsninger med en fleksibel serviceaftale som I løbende tilpasse Jeres serviceaftale i takt med, at Jeres virksomhed udvikler sig. Samtidig slipper I for den del af ansvar og kan dermed fokusere Jeres tid på opgaver som er en del af Jeres kerneforretning.

JERES NYE HVERDAG

Med GreenStarOptimizer som Facility Management servicepartner bliver opgaverne løst ved hjælp af innovativ teknologi og erfaring, der sikrer effektivitet, service og kvalitet. Vi tilbyder også en transparent tilgang, der giver tryghed og et sikkert overblik.

EN NEM OVERGANG

Med vores erfaring, med overgangsprocessen er afgørende for en vellykket og et godt resultat. Vi tilbyder en effektiv og transparent proces, hvor vi kortlægger ideelle Facility Management serviceaftale. På den måde kan vi afstemme forventninger og udnytte alle de fordele, som ligger sig i outsourcing.